Capeducation

Capeducation staat voor Centre for Advanced Postgraduate Education en bestaat sinds 2006. Christine Van De Putte en Philip Moulaert zijn de kinesitherapeuten achter Capeducation. Capeducation richt sinds 2006 cursussen in op 2 vakdomeinen.
Enerzijds in het domein van Perinatale en Bekkenbodem Kinesitherapie en anderzijds in het domein van Manuele Therapie (Musculo-Skeletaal).

Capeducation verzorgde van 2006 tot 2015 verschillende cursussen per jaar over beide items in eigen beheer en vanaf 2015 dezelfde cursussen in samenwerking met Smarteducation. Gezien Smarteducation op heden "alle opleidingen in eigen beheer” wil uitvoeren stoppen ze de samenwerking met Capeducation.

Capeducation zelf wil verder doorgaan met dezelfde cursussen te organiseren op dezelfde lokatie, dezelfde lesgevers en dezelfde cursusinhoud.
Beide lesgevers zijn sinds meer dan 35 jaar actief in het lesgeven in beide domeinen, zowel op universtair niveau als in de private setting zoals u kunt zien op hun CV’s.
Capeducation is erkend door Pro-q-Kine als opleidingscenter, de aanvraag voor Pro-q-Kine erkenning van de cursussen is ingediend.

Op het domein van Perinatale en Bekkenbodem Kinesitherapie wordt door Christine Van De Putte de cursus “Van Voelend en actief Zwanger naar bewust bevallen en moeder zijn” gegeven in een 3-daagse hands-on cursus. De jarenlange positieve evaluaties spreken voor zich.
De eerstvolgende data voor 2022 zijn:

  • 2-3-4 december 2022

Aansluitend op de perinatale cursus wordt ook de cursus Babymassage en Babywelness gegeven door Christine Van De Putte in 1 lesdag.
Aanvankelijk in samenwerking met Smarteducation nu opnieuw via Capeducation in Brugge.
De eerstvolgende data voor 2022 zijn:

  • 15 december 2022